Julen

Helloo !

Förlåt, har inte kunnit skriva något på ett tag . Det har varit fullt upp hela tiden :)

Men nu kom jag hem för en stund sen, har varit hemma hos susanne, jocke & ania. Sarah & johnny va också där :) och Liam såklart , dom var barnvakt åt honom . Har haft en jätte mysig kväll med massa god jul mat och dipp och grönsaker . Sen kollade vi på någon film men den va inge bra, det var mycket mysigare att mysa med Liam.

Ja och Julafton va jätte mysig, började med att vi vaknade upp hemma hos mamma vid typ kvart i tolv, fy faraoo fick lite panik. Vi skulle juh hinna hem till Marina innan vi skulle hem till Pierres syster Jessica Klockan tre . Så det var bara att gå och upp och klä på sig och kila iväg till Marina. Där fikade vi lite och spelade kort med Pierres bror . Sen kom Linda och hämtade oss vid klockan två för då skulle vi hem till Jessica, när vi kom dit var det redan lite folk där , som jag aldrig träffat :) jag är såå himla blyg av mig men det gick bra :)
Där bjöds det på MASSA mat och godis, fy faraoo jag har inte ätit såå där mycket på HUR länge sen som helst . Jag rullade från jessica hem till marina sen, där vi gick in och sa hej typ. Sen bar det hem till mamma och umgick vi lite med henne :) sen var denna julafton slut .

Och Idag så träffade jag sara en stund, vi gick och käkade på Golden west, skit äckligt ! Sen gick jag hem till Marina en stund, för sen skulle jag åka hem till sarahs mamma i skärgårdstad :) Så dom kom och hämtade upp mig, tack :)



Nää nu hoppas jag att Pierre snart kommer hem så jag kan sova, TRÖTT !

Men sov så gott allihoppa :)