Hemma dag

Idag har vi bara varit hemma hela dagen, för det är juh såå trist väder. Jag som hade velat åka in till stan idag, men nej då ska det regna hela dagen och det kändes inte så roligt att åka in till stan i det här vädret. Så det blev bara att vara hemma, skulle egentligen behövt tvättat men det får bli i morgon haha orkade inte idag ;)
Åh, fy farao vilken ångest jag har. Jag har inte varit ute och gått idag, och jag har varit föör slarvig med vad jag har ätit, jag som skulle bli så duktig tänkte jag. Men det var juh lättare sagt en gjort. Men jag har i alla fall varit ute och gått dom andra dagarna :D Men måste bli bättre ändå.
Men nu ska vi juh åka till berga på torsdag så jag tänkte VERKLIGEN försöka ta tag i att bli duktig när vi kommit hem där ifrån. JAG MÅSTE, skulle vilja börja träna också.

Åh det är så roligt att se att Milo gör verkligen framsteg eller vad man säger. Nu tycker jag verkligen att han ler på riktigt och kan försöker ligga och "prata"  lite, så det kommer små ljud ibland och det gjorde det inte förut. Så det är såå himla roligt att verkligen se alla framsteg :D Och jag tycker han börjar fästa blicken lite, för när han ligger i sin säng och jag sätter igång säng mobilen så följer han med, med blicken :D
Jag kan lixsom inte förstå hur man kan älska någon så mycket, blir så lycklig så fort jag tittar på han.

På måndag tänkte jag framkalla lite mer bilder på Milo, och sen vill jag köpa ett fotoalbum så man kan börja sätta in kort på lllfisen. Vill ha massa bilder :D Och det är juh så himla roligt sen när han blir älder och kan sitta och kolla i sitt fotoalbum .



Så himla glad kille :D





Världens bästa