Seg, trött & sugen på något

Åh, jag är sugen på något HELA tiden. Vad är det för fel, ja eller visst jag är gravid. Men vad är det som gör att jag är hungrig och vill ha något HELA tiden. Haha, jag kommer rulla fram innan jag är färdig. Sen tänker jag hela tiden att jag ska vara duktig och gå ut och gå, men nej jag kommer inte så lånt. Blir juh anfodd av att bara gå till tvättstugan. INTE OK.
Och sen är det inge roligt att gå ut och gå när vädret är så tråkigt, haha skyll på vädret. Men det är juh faktist mycket mysigare att gå ut och gå när solen skiner, för då vill jag bara vara ute hela tiden och inte sitta inne.
Jag måste nog göra i ordning jordgubbarna och lägga dom i lite socker ett tag och sen blire MASSA jordgubbar med mjölk :D

Idag har jag kännt mig yr & svimmfärdig, fy det är skit jobbigt. När jag var hos barnmorskan så blev jag jätte yr och sen när vi vara inne på Hemköp och skulle handla så fick jag stanna till några gånger för jag känner mig så yr och svimmfärdig. Men nu när jag är hemma så känns det bättre, jag kom på att jag inte såg vad mitt blodvärde låg på idag. Men jag läste någonstans att man kunde blir yr nu i slutet av graviditeten.

Såg på vädret att det skulle bli några plussgrader och lite sol i helgen men det vet man juh aldrig . Men det vore juh så himla pöörfekt tycker jag, lagom till påsk och allt :D
 
Fick en fråga från en anonym, som undrade hur mycket jag hade gått upp i vikt totalt hitills.
Och hitills har jag gått upp 11 kg.


Nä nu måste jag göra iordning jordgubbarna :D MUMS.

PUSS


MYS MYS MYS