Good Day

God kväll :D

Idag har jag haft en bra dag, trots det dåliga vädret. Det är bra när det är dåligt väder ibland för då får man saker och ting gjort ;) Idag har vi städat och tvättat, sen har jag varit och tränat. Och sen hade vi mys middag på Manis jag, syster & sara :D Käkade massa god mat och bara satt och hade det jätte trevligt. Jag åt laxfile med bakadpotatis, sallad och sås :D Verkligen ett himla mysigt ställe och trevlig personal. Så jag är faktist nöjd med dagen .
Åh juste har suttit och kollat på hudiksvall bostäder också, jag vill lixsom flytta in till stan nu. Hittade några bra lägenheter som vi lämnade intresse på, men nu måste vi bara hitta någon som kan gå i borgen för oss :/ Känns lixsom jobbigt att behöva fråga någon om de. Men annars kan vi inte få lägenhet inne i stan, och jag skulle lixsom ALDRIG skita i att betala någon hyra.

I morgon är det fredag och vi har inga planer alls, det är juh verkligen så himla fattigt nu eftersom vi var tvungna att gå och köpa en barnvang för alla våra mat pengar lixsom INTE OKEJ !

Men nu ska jag snart gå och lägga mig, men tack för en himla mysig kväll tjejor :D det gör vi om snart igen.



HAHA brun tjej, eller INTE !