Packa packa & fixa

God kväll !

Åh jag vill bara att flytten och allt ska vara färdigt nu. De är såå mycket som ska fixas och packas, men de är juh så när man ska flytta. Så nu vill jag aldrig mer flytta igen !
Idag har vi varit i den nya lägenheten hela dagen, så nu är det bara tapetseringen kvar och golvet såklart. Men det ska inte vi lägga det gör Hälsinge golv. Vet inte när, men hoppas på snart . Vi började med att tapetsera i sovrummet, vi hann inte färdigt med hela men de är inte så mycket kvar där inne. Och sen så körde vi ett lass med kartonger och lite skit . Och i morgon ska vi flytta allt, och hämta de nya köksbordet på Jysk :D Såå himla snyggt kommer de bli när allt är på plats och fixat. Kommer självklart lägga in bilder när allt är klart sen, men det dröjer nog ett tag.
Sen på Söndag blir flyttstädning, för på måndag ska vi lämna in nycklarna. Och sen hela nästa vecka blir det till att fixa i nya lägenhten. Pierre ska jobba hela nästa vecka så jag och Milo får fixa lite själva :D

Nu sitter jag hemma i soffan och är helt slut efter dagen. Milo sover och Pierre är på väg hem, han stannade lite längre för att slipa färdigt de sista. Så nu sitter jag och väntar på att Idol utröstningen ska börja, sen blir gonatt.

Och de här med Viktväktarna funkar bra tycker jag. de har juh bara gått några dagar ioförsig. Och på Tisdag ska jag väga mig, hoppas på att ha gått ner lite alla fall så man blir peppad :)

Nu ska jag ta mig en banan att äta och vänta på att Idol ska börja.

SOV GOTT PUSS



Vårat nya köksbord :D